SWEEEZ #15 - Butter, Bubble & Beyond – De vele wegen van cannabisveredeling

SWEEEZ #15 - Butter, Bubble & Beyond – Die vielen Wege der Cannabis-Veredelung

In aflevering 15 van Sweeez wijden Jonas en Domi zich aan een onderwerp dat veel homegrowers bezighoudt: wat te doen met restmateriaal en bloemen na de oogst? Ze leggen uit hoe je door decarboxylering THC activeert en daar edibles zoals koekjes, chocolade of gummyberen van kunt maken. Daarbij gaan ze ook in op dosering, werking en de verschillen tussen roken en eten.

Een ander aandachtspunt ligt op Hasj: van traditionele methoden zoals zeven en handwrijven tot Marokkaanse kloptechnieken en Bubble Hash met ijswater en zeven. Ook moderne methoden zoals BHO-extractie, rosinpers en nieuwe trends zoals Static Tech of vriesdrogen worden uitgelegd – inclusief kansen en risico's.

Tot slot praten de twee over de toekomst van cannabisproducten: microdoseringen, cannabis-thee, CBD/THC-balansen en het belang van voorlichting. Als Strain van de Week stellen ze Ice voor – een robuuste Skunk-Afghani-Mazar-kruising die bijzonder veel harsklieren levert en ideaal is voor hasjproductie.

0 reacties

Reageren

Houd er rekening mee dat opmerkingen goedgekeurd moeten worden voordat ze worden gepubliceerd.